info@tassevarld.se

073/691-4525

MÅN-TOR 08:00 - 16:00 FREDAG 08:00 - 15:00​

Om oss

Ledning

Zsuzsi

Ägare

Jag heter Zsuzsi (Susy), jag äger och driver Tassevärld. Jag är från Ungern och har bott i Sverige sen 2013. Jag har alltid älskat djur och har haft många under min uppväxt, allt från hamstrar till katter och hästar och – såklart – hundar. Under flera års tid har jag också hjälpt till på ett hundstall i Ungern genom att ge gatuhundar ett tillfälligt hem, och låta socialisera dem så att de förhoppningsvis hittar ett nytt hem.

När jag kom till Sverige var det inte möjligt för mig att ha en egen hund, så när jag fick jobb som hundrastare var jag oerhört lycklig. Detta var för några år sedan och ända sen dess har jag jobbat med hundar under olika företag, fram tills Mars 2017 då jag startade eget. Det är en dröm som har gått i uppfyllelse och jag hoppas att jag får så många nöjda och glada kunder jag kan i framtiden.

erica

Erica

Manager

erica

Tjena! Jag heter Erica och är en stor djurvän, har alltid haft djur hemma, allt från hundar till katter och till och med fåglar. Även på arbetsplatsen har jag omringat mig med djur, då jag har varit zooskötare och jobbat inom rehabilitering för vilda djur i USA. Här i Sverige har jag ett litet gäng ankor som jag håller mycket kärt, men jag saknar att ha en egen hund: därför är jobbet som hundrastare perfekt för mig! Jag får tillbringa mina dagar ute i parker med en massa underbara hundar, och sen återvända till mina fina ankor ute på landet.

Ett helt fantastiskt liv!

Våra hundrastare

Östermalm - Gärdet

Nils

Hej, mitt namn är Nils! Jag är född och uppvuxen i Sverige. Som barn hade jag endast katter men hoppades alltid att vi skulle skaffa hund. Den drömmen gick i uppfyllelse 2020 då jag fick min första hund Luna. Hon följdes snabbt av Maja bara 6 månader senare. De väckte en kärlek för hundar jag inte visste var där sen innan och beslöt mig för att söka jobb som involverade hundar! Den drömmen gick också i uppfyllelse 2022 då jag fick börja här på Tassevärld! Det är mitt nöje att få möjligheten att träffa så många otroligt fina hundar!

Östermalm - Humlegården

brad

Brad

Jag heter Brad och kommer från Nya Zealand. Jag växte upp ute på landet och har haft hundar med mig större delen av mitt liv. Innan jag kom till Sverige reste jag i många år runt omkring i Europa och har jobbat på en massa olika ställen, däribland volontärarbete på ett hundstall i schweiziska alperna. Jag kom till Sverige för att göra karriär med hundar och bli professionell hundtränare. Jag har också spenderat mycket av min fritid som hundvakt.

Östermalm - Karlaplan

Rebecca

Hej, jag heter Rebecca och är uppvuxen i Stockholm. Jag har alltid haft ett stort intresse för djur och har haft allt från häst, hund, katt, fåglar och tamråttor.
I grundskolan praktisade jag på ett hunddagis och visste redan då att jag ville ha ett jobb som involverade hundar då jag är som allra gladast när jag är runt dom.
Genom Tassevärld får jag möjligheten att lära känna och promenera med en massa underbara hundar.

Kungsholmen - Kristineberg

Richard

Richard

Hej, jag heter Richard och kommer från Kina. Jag har älskat hundar sedan jag var barn. Jag kan alltid vinna hundars förtroende snabbt och göra dem glada. Jag är inte bara en hundrastare, utan också en utmärkt tränare och fotograf. Att arbeta på Tassevärld ger mig möjlighet att komma i kontakt med hundar av alla personligheter och typer, var och en söt på sitt eget sätt, vilket ger mig stor glädje. Varje stund jag har med hundar är något jag aldrig kommer att glömma.

Kungsholmen - Fridhemsplan

ana-caroline

Ana Caroline

Hej, jag heter Ana Caroline och jag kommer från Brasilien. Jag är någon som älskar djur och särskilt hundar. Min lägenhet här i Sverige tillåter inte hundar, så är detta jobb är det bästa jag kunnat be om, att få ta hand om hundar varje dag. Jag älskar naturen, havet och att promenera ute så det gör mig mycket gott att få vara med hundarna i Tassevärlds namn varje dag.

Kungsholmen - Rådhuset

Marcelo

Marcelo

Hej, jag heter Marcelo och kommer från Argentina. Jag är en riktig hundälskare och har haft hund hela mitt liv. Sen jag lämnade mitt hemland så har jag inte kunnat ha någon hund, vilket är väldigt tråkigt för mig men tack vare att jag får jobba hos Tassevärld så känner jag mig som världens gladaste. Det är så fantastiskt att få gå ut och leka med hundarna. Jag är mycket aktsam och jag älskar varje hund som om den vore min egen. Du kan vara säker på att med mig så är din hund i mycket goda händer.

Vasastan - Vanadisplan

Chris

Chris

Jag heter Chris och kommer från USA. Jag har alltid tyckt väldigt mycket om djur och har haft hundar, katter, kaniner och tamråttor. Ett av mina jobb i hemlandet var på ett djurhotell för både hundar och katter, och jag har även volontärarbetet för vilddjursrehabilitering för pungråttor och tvättbjörnar. Där hemma har jag två helt underbara katter som kräver all min uppmärksamhet och har en del att säga till om angående tillskott i husdjurskretsarna, inklusive hundar, så det är ett stort nöje att få gå och leka med hundarna. Jag älskar hur smarta och busiga mina hundar är och hur varje hund verkligen är en egen individ med en egen personlighet. Jag skattar mig själv oerhört lycklig för att jag får spendera varje dag med dem.

Vasastan - Vasaparken

Pontus

Pontus

Hej, mitt namn är Pontus och jag är född 2002, jag är uppvuxen här i Stockholm. Jag har alltid älskat djur, därför sökte jag efter yrke som tillät mig att då jobba med djur. Jag studerade naturbruk med inriktningen djursjukvård på Spånga Gymnasium och fick praktisera på några hunddagis. Har haft katt och hund hela mitt liv så jag är jättevan vid hundar.

Södermalm - Skanstull

Carlos

Carlos

Jag är Carlos och föddes i Peru men har bott i Spanien sen jag var 4 år gammal. Där läste jag elektroniskt ingenjörskap och bestämde mig sen för att komma till Sverige. Jag har alltid älskat hundar sen jag var ett barn och att gå ut med dem och ta hand om dem är en mycket positiv grej för mig. Jag har också jobbat som fotograf, basketcoach och jobbar nu åt Tassevärld sen i början av 2018.

Södermalm - Mariatorget

Even

Even

Hejsan! Mitt namn är Even, en infödd stockholmare med kärlek för djur generellt. Genom mitt liv har jag tagit hand om allt från kaniner, katter, hundar, hästar till får, ankor och höns. Men jag finner störst dragkraft till hundar. Att var ute i solljuset, promenera och hänga med alla möjliga hundar – stora som små, glada och lugna, gamlingar och ynglingar – på Tassevärld ger livsglädje till både mig och mina fina promenadkamrater.

Södermalm - Medborgarplatsen

Nika

Hej, jag heter Nika och hundar har varit en stor del av mitt liv sedan jag var liten. Jag hade min egen valp då, och vi hade de bästa äventyren tillsammans. Nu, som vuxen, är jag överlycklig över att kunna tillbringa mina dagar med att umgås med hundar. Oavsett om det handlar om att ta dem på en lugn promenad, leka apport i parken, eller bara ge dem några extra magklappar, är jag här för att se till att din fyrbenta vän har det toppen. Lita på mig, jag kommer att behandla dem som om de vore mina egna.

Södermalm - Hornstull

Andrei

Andrei

Hej! Jag heter Andrei och jag kommer från Rumänien. Jag har alltid älskat hundar och för två år sedan bestämde jag mig för att rädda en gatuhund, det visade sig vara det bästa beslutet någonsin.
Mitt liv är fyllt av lycka med min fyrbenta vän.
Det finns inget bättre än att vara runt hundar och därför började jag hos Tassevärld.

Reservrastare

Svea

Svea heter jag och jag är uppvuxen och utbildad utomlands men jag bor i Stockholm sedan 2014. Jag är KBT-terapeut och djurvårdare nivå 2 och har jobbat tidigare hos Anicura Bagarmossen.
Jag har alltid haft husdjur själv men just nu äger jag ingen hund och saknar att busa och umgås med dem så mycket. Jag jobbar som översättare och lärare i psykologi hemifrån just nu och att ha möjligheten att gå ut med härliga hundar varje dag känns som en dröm för mig!
Jag har kunskaper inom etologi (hundpsykologi) och hundträning. Jag har en D9/GKLH godkänd examen och det innebär att jag är behörig av Jordbruksverket att hantera läkemedel och ge injektioner samt vårda djur på olika sätt.